С настъпването на месец октомври нашият гост-автор Невена Христова от  ни

...
С настъпването на месец октомври нашият гост-автор Невена Христова от  ни
Коментари Харесай

Нумерологичният хороскоп за месец ноември е тук!

С настъпването на месец октомври нашият гост-автор Невена Христова от  ни показва нумерологичната си прогноза за него. Изчислете персоналната си година, а после вижте какво ви чака!

Изчисление на персоналната година:

Нашата персонална година настава на  всяка година и най-често се разминава с календарната – в случай че не сме родени на 1 януари. Изчисляваме я като вземем датата на последния си рожден ден и съберем всички числа в нея, след което редуцираме до приемане на едноцифрено число.

Пример : дата на раждане 5.11.1980, финален рожден ден: 5.11.2018, 5+1+1+2+0+1+8=18=1+8=9. Личната година на този човек е под осцилация 9 и тя продължава до идващия му рожден ден на 5.11.2019 година

Важните дати през този месец:

12/11 – Пълнолуние в Телец

26/11 – в Стрелец

1/11 – 20/11 –

27/11 – Нептун става пряк

Лична година 1

В твоята персонална година на ново начало през ноември на напред във времето ще излезе общуването. На фона на ретроградния Меркурий най-вероятно ще имаш срещи със остарели другари и познати или с хора от твоето минало. Внимавай с неизбежния безпорядък в връзките, който забърква Меркурий и не се обиждай преждевременно. Добре е да внимаваш какво приказваш и да не даваш празни обещания. Дните, подобаващи за промени, са 2, 11, 20 и 29. Мисли, преди да кажеш нещо на 6, 15 и 24.

Лична година 2

В твоята година на компромисност ноември ще ти се стори по-труден и постоянно ще ти дава мотиви да забравиш положителния звук. Напомняй си за ретроградността на Меркурий и не се изнервяй на неизбежните закъснения, обърквания и по-големи и по-малки проблеми. Ако приемаш превратностите с усмивка, това ще повлияе положително и върху теб, и върху другите. По-спокойни ще са 2, 11, 20 и 29. На 9, 18 и 27 ще има информационни проблеми, приготви се авансово.

Лична година 3

В твоята година на другарство ще имаш месец на пътувания и промени и на срещи с нови и остарели познайници. И ти не си застрахован от закъснения и комплицирани връзки, само че в случай че не го приемаш персонално, всичко ще мине по-плавно и леко. Меркурий си играе със всички ни. Дните, подобаващи за срещи и договаряния, са 7, 16 и 24. Най-добре е да избягваш такива на 4, 13 и 22, когато ще ти кипва по-бързо.

Лична година 4

Твоята по-трудна година ще ти донесе един спокоен месец, с основна тематика дом и семейство. Обърни внимание на най-близките си хора и се погрижи за потребностите им. Ако при теб се връщат остарели проблеми, е време да им обърнеш качествено внимание и да ги решиш. Добър интервал за работа. Дни на доходи са 2, 11, 20 и 29. Месецът не е подобаващ за ново начало, изключително на 4, 13 и 22.

Има още...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР